Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö

Min videokurs

Videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" - detta 246 videolektioner för sammanlagt mer än 50 timmar om skapandet, placering och befordran på webbplatsen.

Handledningen innehåller följande behövs någonprofessionell Web-masterу språker: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL (med MySQL) и XML.

Dessutom är video kurs anses vara den mest populära content management system- Joomla.

Även i videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" det visar hela processen för att skapa en verklig webbplats - MinHtml.se. Sedan visar sitt läge på Internet, liksom den efterföljande marknadsföring. Allt detta registreras, och du kan bara upprepa att bli ägare till din egen hemsida!

Slutligen, nästan varje lektion är övningar som gör att du kan konsolidera sina kunskaper om de lärdomar som redan i praktiken.

Mer..

XML

XML

Extensible Markup Language XML (Extensible Markup Language) dök upp relativt nyligen och är mycket sofistikerad teknik, som används mindre ofta, till exempel HTML.

Men det är mycket viktigt, men bara när du skapar en kraftfull företagsnätverk kan känna sin makt denna teknik. Men denna teknik inte behöver skapa 99,9% av platserna.

Det finns en mycket svår fråga: "Varför behövs XML?". Denna fråga frågade jag mig själv när jag började lära sig denna teknik. Denna fråga är ofta frågade mina vänner, liksom ett stort antal personer på forumet. Så varför du behöver XML? Viktig målet XML uppgift - är att skapa en tydlig struktur i dokumentet, eftersom samma HTML inte tillåter detta, på grund av hans "freestyle". Men en annan fråga uppstår: "Varför strukturen i dokumentet?". Det bästa exemplet - ett exempel från vardagen, därför använder ett exempel från vardagen ska jag försöka förklara innebörden av dokumentstrukturen.

Föreställ dig en stor bok. I den här boken finns det många avdelningar, kapitel och stycken. Föreställ dig hur det skulle vara om det var ingenting, då skulle det inte vara en bok struktur. Föreställ dig en minut men hur trevligt du skulle läsa en bok där allt är skrivet i löpande text. Tänk, om du behöver hitta något i det ... fasa!

Förhoppningsvis förklarade jag innebörden av strukturen. Men tala språket av vetenskap, strukturen behöver tolka XML-dokument.

Områden av XML-applikationer:

1) Mycket ofta är XML-dokument en "bro" av för att kommunicera olika programmeringsspråk. När allt kommer omkring, XML förstås av de flesta moderna programmeringsspråk.

2) Det är ofta används för att lagra programinställningar. Av samma skäl: för att förstå de flesta programmeringsspråk.

3) Det används ibland som ett alternativ till databasen, eftersom att använda XML via DOM-standarden kan utföras på samma manipulation som databasen. Och med hjälp av XPath språket kan du skapa en mängd förfrågningar att hämta föremål från XML-dokument.

XML-tekniken är, utan tvist är ett genombrott när det gäller webb-programmering och inte bara det, men det är nödvändigt att veta inte alla. Om du tror att denna teknik kan du vara bra att skapa en webbplats, då din väg ligger i kategorin XML-baserade.

Om du tror att denna kunskap du inte behöver, då kan du redan skapa en super plats!

XML är mycket insatt i detalj i denna kurs: http://srs.minhtml.se/kurs

Lycka till och jag önskar er lycka till!

2017-03-03

Färska material på XML

Nya artiklar