Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö

Min videokurs

Videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" - detta 246 videolektioner för sammanlagt mer än 50 timmar om skapandet, placering och befordran på webbplatsen.

Handledningen innehåller följande behövs någonprofessionell Web-masterу språker: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL (med MySQL) и XML.

Dessutom är video kurs anses vara den mest populära content management system- Joomla.

Även i videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" det visar hela processen för att skapa en verklig webbplats - MinHtml.se. Sedan visar sitt läge på Internet, liksom den efterföljande marknadsföring. Allt detta registreras, och du kan bara upprepa att bli ägare till din egen hemsida!

Slutligen, nästan varje lektion är övningar som gör att du kan konsolidera sina kunskaper om de lärdomar som redan i praktiken.

Mer..

XML Grunden

XML Grunden

Som jag sa i avsnittet om XML, är denna teknik en finess som behövs är inte för alla, men efter att ha bemästrat att du säkert kan kalla dig själv en riktigt professionell inte bara att skapa en webbplats, men även webb-programmering i första hand.

Endast på detta sätt kommer att vara extremt krävande. Och denna webbplats är bara en del av informationen om denna teknik. I synnerhet funktioner för att skapa, hantera och analysera XML-dokument i PHP.

En standard DOM(Document Object Model) är grunden för kommunikation med en XML-dokument som ligger till grund för att arbeta med XML-dokument. Denna standard är närvarande inte bara PHP, men också i alla de språk som förstår detta format (Java, C ++, JavaScript och andra).

Och med DOM standard vi ska mötas i denna kategori. Vi anser att denna standard vi kommer att vara i PHP. Även DOM-standard, så kallade "standard" att principerna om operation kvar i övergången till andra språk, så att problem med XML-dokument på andra språk inte kommer att bli.

Och nu vidare till studier av denna komplexa, men definitivt en viktig teknik.

Efter att ha läst artikeln om XML grunderna, kommer du att lära dig:

1) Varför behöver XML.

2) Strukturen av XML-dokument.

3) Hur man gör en RSS-kanal på nätet.

2017-03-03

Allt material på XML

Material ännu.