PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

Släppt video kurs 'Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö'

Släppt video kurs 'Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö'

Idag började säljas min video kurs "Skapa och främja din egen A till Ö", som består av en 246 videolektioner för totalt mer än 50 timmar. Mer än ett år av hårt arbete inte var förgäves, och jag representerar er uppmärksamhet det faktum att en del av denna video:

 1. HTML
 2. CSS
 3. Javascript
 4. PHP
 5. MySQL
 6. XML
 7. Joomla
 8. Skapa på dina ögon helt från scratch webbplats MinHtml.se, där du nu är.
 9. Placera en webbplats MinHtml.se på Internet.
 10. Introduktion hemsidaMinHtml.sehelt från scratch, och även direkt på dina ögon.
 11. 4 Bonus

För mer information om video kurs, liksom hur det kan köpas, hittar du här: Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö

Du kan också delta i affiliate program, och få anständigt av provision på varje försäljning. Detaljer här: Affiliate program

Naturligtvis deltagarna i affiliate program ger marknadsföringsmaterial.

Jag hoppas att ni uppskattar min video kurs!

Med vänliga hälsningar, Farhod Samatov!

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

 1. Textlänk :

  Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

 2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.