PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

PHP

PHP

PHP programmeringsspråk (Hypertext Preprocessor) kan du programmera webb-server, och det är ett populärt skriptspråk .

Detta språk, utan tvist är ledande i att skapa Webbaserade program. I sällsynta fall vilken plats göra utan språk, så det är nödvändigt att veta alla som är engagerade i att skapa webbplatser på egen hand, utan hjälp av tredjepartsutvecklare.

Nu lite om varför du behöver en PHP. Som jag skrev ovan, används den för att skapa Webbaserade program. PHP är först och främst, för generering av webbsidor (vanligtvis används relationsdatabaser). Det vill säga, beroende på användarens begäran, är det möjligt att generera olika sidor. Och denna generation sidor beroende på användarens begäran kallas en dynamisk webbplats. Och redan härifrån följa alla andra möjligheter i språket:

1) Förmåga att genomföra registrering och godkännande av en användare på webbplatsen.

2) Förmåga att genomföra sökning på din webbplats.

3) Förmåga att bilda bearbetning.

4) Förmåga att arbeta med databasen.

5) Möjligheten att skicka e-post.

6) Och mycket, mycket mer.

För att studera detta språk bör vara bekant med material på denna webbplats, utan snarare kategorier - PHP grund, vilket är den information som är viktigast för utvecklingen av webbplatser. Läsning denna kategori kan du enkelt skriva en massa olika skript i PHP.

Dessutom, glöm inte att en hel del PHP-skript är standard: sök på webbplatsen, kontrollera CAPTCHA när formuläret skickas, registrering och godkännande av användarna och liknande klassiska problem. För att inte uppfinna hjulet på nytt, skapat en mer kategori som är standard skript i PHP.

Och nu kan jag bara önska er framgång i studien av språket, utan vilken det är otänkbart, nej, lite allvarlig plats.

Hela kursen på PHP och MySQL: http://srs.minhtml.se/php

2017-03-03

Färska material för PHP

Nya artiklar

Villkorlig operatör i PHP
Date
14
maj

Villkorlig operatör i PHP

På ett villkorligt uttalande skrev jag när man talar om JavaScript. Naturligtvis PHP även detta uttalande där, och, naturligtvis, är den viktigaste operatören samt, kanske i de flesta programmeringsspråk. Och om en villkorad uttalande i PHP, och jag kommer att berätta i denna artikel.

Syntaxen för den villkorliga uttalande i PHP är

if (tillstånd) {
    //Ett uttalande blocket
}
else {
    //Ett uttalande blocket
}
Läsa!
Skapa variabler i PHP
Date
10
maj

Skapa variabler i PHP

Om du lär PHP, då hoppas jag att innebörden och syftet med variabler i programmeringsspråk du vet. Därför kommer jag inte förklara allt detta, och omedelbart börja skapa variabler i PHP.

Låt oss bara skapa en variabel och härleda den:

<?php
  $x = 15;
  echo $x;
?>
Läsa!