PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

PHP Skript

PHP Skript

Liksom i JavaScript, har PHP ett antal klassiska skript som används regelbundet. Naturligtvis kan du skapa någon form av skript i PHP helt från scratch. Och så även i något det kommer att bli bättre - du kommer alltid att kunna enkelt fixa de olika detaljerna, eftersom detta kommer att bli din kod.

Men ni måste förstå att det är osannolikt att du kommer att skriva bättre än vad som redan blivit en "klassiker i genren."

Och se till att du inte är i smärta och inte skriva vad som redan 100 gånger skrivit till er, och uppfanns av denna kategori av webbplatsen, där du kan hitta en hel del manus i PHP. Varje script beskrivs i åtgärden, förutsatt att koden samt information om hur man installerar och konfigurerar. Så om du är intresserad av någon skript, kan du säkert undersöka det och, om så önskas, är det helt gratis att ladda ner.

Om du vill själv att lära sig att skapa skript, rekommenderas det starkt en utbildning "PHP och MySQL från noll till Guru" http://srs.minhtml.se/php

2017-03-03

Hela listan över manus skrivet i PHP

Material ännu.