Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

PHP Skript

PHP Skript

Liksom i JavaScript, har PHP ett antal klassiska skript som används regelbundet. Naturligtvis kan du skapa någon form av skript i PHP helt från scratch. Och så även i något det kommer att bli bättre - du kommer alltid att kunna enkelt fixa de olika detaljerna, eftersom detta kommer att bli din kod.

Men ni måste förstå att det är osannolikt att du kommer att skriva bättre än vad som redan blivit en "klassiker i genren."

Och se till att du inte är i smärta och inte skriva vad som redan 100 gånger skrivit till er, och uppfanns av denna kategori av webbplatsen, där du kan hitta en hel del manus i PHP. Varje script beskrivs i åtgärden, förutsatt att koden samt information om hur man installerar och konfigurerar. Så om du är intresserad av någon skript, kan du säkert undersöka det och, om så önskas, är det helt gratis att ladda ner.

Om du vill själv att lära sig att skapa skript, rekommenderas det starkt en utbildning "PHP och MySQL från noll till Guru" http://srs.minhtml.se/php

2017-03-03

Hela listan över manus skrivet i PHP

Material ännu.