Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

MySQL

MySQL

Tvärtom, MySQL felaktig uppfattning - det är inte ett programmeringsspråk. MySQL - är den programvara som kan köras flera populära programmeringsspråk (PHP, Java, Perl, C, C++ och andra).

Denna programvara gör det möjligt att ansluta till databasen, skicka SQL-frågor och få svar (resultat set). Med andra ord, MySQL - är DBMS (databas management system)

Valet av denna databas är ganska uppenbart: den stöds av många programmeringsspråk, samt utföra alla de funktioner som i allmänhet bärs av databashanterare.

Detta avsnitt förklarar hur man använder MySQL i PHP. Även naturligtvis kan MySQL även användas i andra programmeringsspråk, men vi skapar webbaserade applikationer i PHP, och anser därför att arbetet med databaser kommer att vara i PHP.

Nu om varför du behöver en MySQL:

1) För att skapa databasen.

2) För att hantera dina databaser.

3) För ett urval av poster från databasen.

Och varför databasen är, tror jag, är uppenbar: att lagra information om användare, lagra information om innehållet på webbplatsen, informationslagringsräknaren besök och en massa andra saker. I allmänhet, för att skapa en personlig webbplats.

Och träffa MySQL i PHP, kan du söka MySQL Grunden. Det är målade i detalj de viktigaste aspekterna av användningen av MySQL databas i språket PHP.

Det är också nödvändigt att inse att han är ingenting MySQL-databas inte, det är inte ett språk. MySQL program använder SQL - frågespråk databas. Egentligen inte veta språket, är det omöjligt att använda MySQL. Och för att bekanta sig med detta mycket enkelt språk, platsen skapat en kategori som kallas - SQL. Och den innehåller ett antal olika kommandon för att skapa en databas, skapa en tabell, lägga till en post i tabellen, lägga till en ny användare till databasen, ett urval av de tabellposter och så vidare.

Efter att ha studerat detta avsnitt, förutsatt att du har läst avsnittet HTML, CSS, JavaScript och PHP, jag kan lugnt säga att du har blivit en professionell webb-mästare, som nu återstår bara att få erfarenhet i praktiken, eftersom du redan har all nödvändig kunskap för att skapa 99,9% som du ser på Internet varje dag.

Så dröj inte det sista steget, gör en sista push och slutligen skapa ett imperium på nätet.

Hela kursen på PHP och MySQL: http://srs.minhtml.se/php

2017-03-03

Färskt material på MySQL

Nya artiklar