PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

MySQL Grunden

MySQL Grunden

MySQL-databas är det viktigaste arbetet med databaser. Och det kommer att behöva lära sig för alla som vill använda i sin databas på nätet.

Och att använda en relationsdatabas kommer att ha om din webbplats stödjer åtminstone användarregistrering. Jag pratar inte om andra möjligheter som de erbjuder. Därför kan du knappast göra utan en databas, men för att lära sig att använda dem genom MySQL, föreslår jag att du bekanta dig med materialen i denna kategori.

Som jag skrev i MySQL avsnitt kommer vi att använda MySQL i PHP, men att lära sig att arbeta i PHP, kan du enkelt justera och av andra språk (t.ex. Java), eftersom principerna är desamma, och den enda skillnaden är i syntaxen språk. Men detta är framtiden, men just nu måste du lära dig att använda denna programvara i PHP. Naturligtvis behöver du kunskaper i skriptspråk PHP, så om du fortfarande inte vet hur man gör detta, måste du först lära sig att arbeta med språket, och sedan gå hit.

Om du redan vet hur man skriver enkla (eller kanske redan komplexa) skript i PHP, sedan välkommen till sista steget där du komma förbi den nödvändiga kunskapen och kan redan flytta på egen hand.

Hela kursen på PHP och MySQL: http://srs.minhtml.se/php

Efter att ha läst artikeln om MySQL grunderna, kommer du att lära dig:

1) Vad är skillnaden mellan SQL och MySQL.

2) Om strukturen i databasen.

3) Vilka typer av områden finns i MySQL.

4) Vilka är fördelarna för användare i MySQL.

5) Vilka alternativ gör programmet phpMyAdmin.

6) Hur hanterar jag användare i phpMyAdmin.

7) Hur man hanterar databasen i phpMyAdmin.

8) Hur man hanterar tabeller i phpMyAdmin.

9) Hur man hanterar poster i phpMyAdmin.

10) Om index i MySQL.

11) Hur man ansluter till en databas via PHP.

12) Hur skickar en förfrågan till en databas i PHP.

13) Hur importera databasen genom phpMyAdmin.

14) Hur man lär sig syntaxen för SQL-query genom phpMyAdmin.

15) Hur konvertera CSV i SQL.

16) Hur man gör en skiftlägeskänsliga sök efter MySQL.

17) Hur åtgärda felet max användaranslutningar till MySQL.

18) Hur man optimerar frågor till MySQL.

19) Som russify phpMyAdmin i Denwer.

20) Hur vet du det senaste ID i MySQL.

21) Hur importera en stor databas.

22) Что такое репликация в MySQL.

23) Hur man skapar en databasstruktur.

24) Ska jag lagra bilder i en databas.

25) Hur man skapar en utlösare i MySQL.

26) Hur att rätta till felet server has gone away.

27) Hur man normalisera en databas.

28) Vad motor för databasen för att välja.

2017-03-03

Allt material på MySQL Grunden

Material ännu.