Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Joomla

Joomla

CMS Joomla - ett content management system (Content Management System), som nyligen har blivit den mest populära i sin genre.

Varför Joomla? Varför inte heller någon annan CMS (och deras är inte ens lite) inte blivit så populärt? Vilka funktioner och skillnader har detta CMS jämfört med andra content management system?

Svaret ligger i det maximala underlätta studier, ett stort antal tillägg för det (i det ögonblick de passerade för 5.200 stycken), gör det möjligt att ändra platsen helt från nätbutiken till sociala nätverk och sociala nätverk för att fildelning.

Men den största fördelen med Joomla - det är gratis och öppen källkod, och det är, som man säger, är viktiga (because open source matters).

I det här avsnittet hittar du information om hur du installerar och konfigurerar Joomla, och även ha följande tillägg:

1) Joomla schabloner, ändra utformningen av webbplatsen oigenkännlighet några musklick.

2) Joomla-moduler som ger en liten funktionalitet till din webbplats.

3) Plugins Joomla, expansionen låg nivå, som vanligen behandlas med en rad olika evenemang.

4) Joomla komponenter - den största expansionen, ofta ändra funktionaliteten på webbplatsen oigenkännlighet.

Joomla - denna källa CMS, som kan bemästra även en skol, och kanske det enklaste sättet att skapa en webbplats snabbt, utan någon särskild ansträngning - är att dra nytta av detta CMS.

2017-03-03

Färska material för Joomla

Nya artiklar