JavaScript, jQuery och Ajax från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "JavaScript, jQuery och Ajax från noll till Guru" det lär dig att "blåsa liv" i sidorna, vilket gör dem med fantastiska effekter och maximal bekvämlighet för användaren.

Kurs lär dig att skriva skript i JavaScript, liksom utbildad i användningen av biblioteket jQuery och teknik Ajax.

Nästan alla snygg webbplats (med en vacker bildgallerier , reglage, mjuka övergångar och så vidare) använder jQuery. Och nästan alla seriösa webbplats i full användning teknik Ajax, vilket gör arbetet med webbplatsen så bekvämt som möjligt.

Därför kursen "JavaScript jQuery och Ajax från noll till Guru" du behövs bara om du vill skapa en verkligt värdig platser.

Mer..

Joomla

Joomla

CMS Joomla - ett content management system (Content Management System), som nyligen har blivit den mest populära i sin genre.

Varför Joomla? Varför inte heller någon annan CMS (och deras är inte ens lite) inte blivit så populärt? Vilka funktioner och skillnader har detta CMS jämfört med andra content management system?

Svaret ligger i det maximala underlätta studier, ett stort antal tillägg för det (i det ögonblick de passerade för 5.200 stycken), gör det möjligt att ändra platsen helt från nätbutiken till sociala nätverk och sociala nätverk för att fildelning.

Men den största fördelen med Joomla - det är gratis och öppen källkod, och det är, som man säger, är viktiga (because open source matters).

I det här avsnittet hittar du information om hur du installerar och konfigurerar Joomla, och även ha följande tillägg:

1) Joomla schabloner, ändra utformningen av webbplatsen oigenkännlighet några musklick.

2) Joomla-moduler som ger en liten funktionalitet till din webbplats.

3) Plugins Joomla, expansionen låg nivå, som vanligen behandlas med en rad olika evenemang.

4) Joomla komponenter - den största expansionen, ofta ändra funktionaliteten på webbplatsen oigenkännlighet.

Joomla - denna källa CMS, som kan bemästra även en skol, och kanske det enklaste sättet att skapa en webbplats snabbt, utan någon särskild ansträngning - är att dra nytta av detta CMS.

2017-03-03

Färska material för Joomla

Nya artiklar