Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

Joomla

Joomla

CMS Joomla - ett content management system (Content Management System), som nyligen har blivit den mest populära i sin genre.

Varför Joomla? Varför inte heller någon annan CMS (och deras är inte ens lite) inte blivit så populärt? Vilka funktioner och skillnader har detta CMS jämfört med andra content management system?

Svaret ligger i det maximala underlätta studier, ett stort antal tillägg för det (i det ögonblick de passerade för 5.200 stycken), gör det möjligt att ändra platsen helt från nätbutiken till sociala nätverk och sociala nätverk för att fildelning.

Men den största fördelen med Joomla - det är gratis och öppen källkod, och det är, som man säger, är viktiga (because open source matters).

I det här avsnittet hittar du information om hur du installerar och konfigurerar Joomla, och även ha följande tillägg:

1) Joomla schabloner, ändra utformningen av webbplatsen oigenkännlighet några musklick.

2) Joomla-moduler som ger en liten funktionalitet till din webbplats.

3) Plugins Joomla, expansionen låg nivå, som vanligen behandlas med en rad olika evenemang.

4) Joomla komponenter - den största expansionen, ofta ändra funktionaliteten på webbplatsen oigenkännlighet.

Joomla - denna källa CMS, som kan bemästra även en skol, och kanske det enklaste sättet att skapa en webbplats snabbt, utan någon särskild ansträngning - är att dra nytta av detta CMS.

2017-03-03

Färska material för Joomla

Nya artiklar