Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö

Min videokurs

Videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" - detta 246 videolektioner för sammanlagt mer än 50 timmar om skapandet, placering och befordran på webbplatsen.

Handledningen innehåller följande behövs någonprofessionell Web-masterу språker: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL (med MySQL) и XML.

Dessutom är video kurs anses vara den mest populära content management system- Joomla.

Även i videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" det visar hela processen för att skapa en verklig webbplats - MinHtml.se. Sedan visar sitt läge på Internet, liksom den efterföljande marknadsföring. Allt detta registreras, och du kan bara upprepa att bli ägare till din egen hemsida!

Slutligen, nästan varje lektion är övningar som gör att du kan konsolidera sina kunskaper om de lärdomar som redan i praktiken.

Mer..

Joomla

Joomla

CMS Joomla - ett content management system (Content Management System), som nyligen har blivit den mest populära i sin genre.

Varför Joomla? Varför inte heller någon annan CMS (och deras är inte ens lite) inte blivit så populärt? Vilka funktioner och skillnader har detta CMS jämfört med andra content management system?

Svaret ligger i det maximala underlätta studier, ett stort antal tillägg för det (i det ögonblick de passerade för 5.200 stycken), gör det möjligt att ändra platsen helt från nätbutiken till sociala nätverk och sociala nätverk för att fildelning.

Men den största fördelen med Joomla - det är gratis och öppen källkod, och det är, som man säger, är viktiga (because open source matters).

I det här avsnittet hittar du information om hur du installerar och konfigurerar Joomla, och även ha följande tillägg:

1) Joomla schabloner, ändra utformningen av webbplatsen oigenkännlighet några musklick.

2) Joomla-moduler som ger en liten funktionalitet till din webbplats.

3) Plugins Joomla, expansionen låg nivå, som vanligen behandlas med en rad olika evenemang.

4) Joomla komponenter - den största expansionen, ofta ändra funktionaliteten på webbplatsen oigenkännlighet.

Joomla - denna källa CMS, som kan bemästra även en skol, och kanske det enklaste sättet att skapa en webbplats snabbt, utan någon särskild ansträngning - är att dra nytta av detta CMS.

2017-03-03

Färska material för Joomla

Nya artiklar