PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

Joomla

Joomla

CMS Joomla - ett content management system (Content Management System), som nyligen har blivit den mest populära i sin genre.

Varför Joomla? Varför inte heller någon annan CMS (och deras är inte ens lite) inte blivit så populärt? Vilka funktioner och skillnader har detta CMS jämfört med andra content management system?

Svaret ligger i det maximala underlätta studier, ett stort antal tillägg för det (i det ögonblick de passerade för 5.200 stycken), gör det möjligt att ändra platsen helt från nätbutiken till sociala nätverk och sociala nätverk för att fildelning.

Men den största fördelen med Joomla - det är gratis och öppen källkod, och det är, som man säger, är viktiga (because open source matters).

I det här avsnittet hittar du information om hur du installerar och konfigurerar Joomla, och även ha följande tillägg:

1) Joomla schabloner, ändra utformningen av webbplatsen oigenkännlighet några musklick.

2) Joomla-moduler som ger en liten funktionalitet till din webbplats.

3) Plugins Joomla, expansionen låg nivå, som vanligen behandlas med en rad olika evenemang.

4) Joomla komponenter - den största expansionen, ofta ändra funktionaliteten på webbplatsen oigenkännlighet.

Joomla - denna källa CMS, som kan bemästra även en skol, och kanske det enklaste sättet att skapa en webbplats snabbt, utan någon särskild ansträngning - är att dra nytta av detta CMS.

2017-03-03

Färska material för Joomla

Nya artiklar