Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö

Min videokurs

Videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" - detta 246 videolektioner för sammanlagt mer än 50 timmar om skapandet, placering och befordran på webbplatsen.

Handledningen innehåller följande behövs någonprofessionell Web-masterу språker: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL (med MySQL) и XML.

Dessutom är video kurs anses vara den mest populära content management system- Joomla.

Även i videokursen "Skapande och främjande av webbplatsen från A till Ö" det visar hela processen för att skapa en verklig webbplats - MinHtml.se. Sedan visar sitt läge på Internet, liksom den efterföljande marknadsföring. Allt detta registreras, och du kan bara upprepa att bli ägare till din egen hemsida!

Slutligen, nästan varje lektion är övningar som gör att du kan konsolidera sina kunskaper om de lärdomar som redan i praktiken.

Mer..

Joomla Schabloner

Joomla Schabloner

Det enda sättet att helt och snabbt ändra utformningen av platsen för att Joomla - är att installera en ny mall.

Det blir mycket enkel: du hämta din favorit mall och installera den i Joomla några musklick. Din webbplats kommer att förvandlas!

Ja, så enkelt, och mallar för Joomla - stor variation!

Fråga: var man kan hitta mallar för Joomla? De kan söka på Internet med hjälp av sökning. Och du kan hitta något i denna kategori, där ett antal olika mallar som du kan bara ladda ner och installera på din webbplats!

Varje mall är försedd med en beskrivning och ges en länk där du kan se på webbplatsen med den här mallen så utan att ladda ner den, kan du förstå: gillar du designen eller inte.

Hela listan över Joomla mallar:

1) Denna kategori förrän precis börjat fylla.

2017-03-03

Allt material på Joomla Schabloner

Material ännu.