Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

Joomla Schabloner

Joomla Schabloner

Det enda sättet att helt och snabbt ändra utformningen av platsen för att Joomla - är att installera en ny mall.

Det blir mycket enkel: du hämta din favorit mall och installera den i Joomla några musklick. Din webbplats kommer att förvandlas!

Ja, så enkelt, och mallar för Joomla - stor variation!

Fråga: var man kan hitta mallar för Joomla? De kan söka på Internet med hjälp av sökning. Och du kan hitta något i denna kategori, där ett antal olika mallar som du kan bara ladda ner och installera på din webbplats!

Varje mall är försedd med en beskrivning och ges en länk där du kan se på webbplatsen med den här mallen så utan att ladda ner den, kan du förstå: gillar du designen eller inte.

Hela listan över Joomla mallar:

1) Denna kategori förrän precis börjat fylla.

2017-03-03

Allt material på Joomla Schabloner

Material ännu.