PHP och MySQL från noll till Guru

Min videokurs

Videokursen "PHP и MySQL från noll till Guru" - detta mer än 20 timmars videolektioner för att studera PHP och MySQL när det gäller byggplatser.

Den viktigaste punkten av kursen - en skapande CMS för platsen från marken. Ingen klar kod, inga färdiga manus, men bara från grunden och mitt framför ögonen. Varje rad kommen. Men ännu viktigare, jag pratar om min strategi att skapa sin CMS. Detta tillvägagångssätt är universell och är optimal för platser i någon funktionalitet: vare sig det är ett socialt nätverk, eller om det är sökmotorn. Detta tillvägagångssätt är bara min perenn drifttid, och att med hans hjälp jag skapa allt sina webbplatser. Jag var som helst och aldrig publicerade den, och det kommer att få du bara har gotovenkoe och polerade.

Eftersom din programmering - är i första hand en praxis, gjorde jag nästan varje lektion övningar. Dessutom är uppgifter övningar som syftar inte bara till att stärka material, men också om genomförandet av de verkliga utmaningarna webbutvecklare när du skapar webbplatser.

Baserat på det ovanstående , se kursen och göra övningarna, kommer du att kunna skapa funktionella motorer utan problem för en mängd olika platser.

Mer..

Joomla Schabloner

Joomla Schabloner

Det enda sättet att helt och snabbt ändra utformningen av platsen för att Joomla - är att installera en ny mall.

Det blir mycket enkel: du hämta din favorit mall och installera den i Joomla några musklick. Din webbplats kommer att förvandlas!

Ja, så enkelt, och mallar för Joomla - stor variation!

Fråga: var man kan hitta mallar för Joomla? De kan söka på Internet med hjälp av sökning. Och du kan hitta något i denna kategori, där ett antal olika mallar som du kan bara ladda ner och installera på din webbplats!

Varje mall är försedd med en beskrivning och ges en länk där du kan se på webbplatsen med den här mallen så utan att ladda ner den, kan du förstå: gillar du designen eller inte.

Hela listan över Joomla mallar:

1) Denna kategori förrän precis börjat fylla.

2017-03-03

Allt material på Joomla Schabloner

Material ännu.