Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

HTML. Html Grunden. Html 5.

HTML. Html Grunden. Html 5.

HTML - är en Hypertext Markup Language, som skapas av den absoluta majoriteten av sidor på Internet. Hans kunskap är absolut nödvändigt för att alla webb-mästare, med det spelar ingen roll hur du skapar platser: absolut från scratch eller genom att använda någon CMS. Och i den första och i det andra fallet, kommer du att använda HTML.

Därför är den här delen av webbplatsen obligatoriskt att studera helt för alla webb-mästare.

Språk HTML, trots sin enkelhet, är oerhört viktigt för studien. Jag hoppas här även kontroverser och tvivlar på att du kommer inte att ha.

Själva språket HTML är sammansatt av många element, den så kallade taggar HTML. Varje taggen HTML utför sin uppgift: en för att infoga en länk, den andra bilden, skapa en tredje bord för att rikta in andra taggar kan du göra den fjärde enskilda block på sidan, - alla dessa element som du kommer att använda för att skapa sina webbplatser. Och nästan alla HTML taggar jag föreslår att du och träffas i lämplig kategori, dedicerad HTML 5. I denna kategori kommer jag presentera dig för de nya elementen och deras syfte. Naturligtvis finns det en hel del exempel HTML-kod.

Naturligtvis är alla material helt gratis , så att alla kan få veta detta, utan tvist en mycket intressant sak - att skapa en HTML site.

Gratis kurs på grunderna HTML: http://srs.minhtml.se/html

2017-03-03

Färska material för att skapa en webbplats på HTML

Nya artiklar

Specialtecken i HTML
Date
16
juni

Specialtecken i HTML

Väldigt ofta när du skriver HTML-kod som krävs för att visa specialtecken. Till exempel när du skriver artiklar för webbplatsen har jag ofta att skriva till exempel "<html>". Så här visar taggen? Självklart , om du är i HTML-kod, bara skriva "<html>" och sedan webbläsaren kommer att tolka det som ett system. Vad du ska göra i denna situation? Svaret på denna fråga är i den här artikeln.

Jag ska visa dig, inte alla specialtecken i HTML, eftersom många av dem, men det mest grundläggande i tabellen nedan:

Visa teckenSymbolen namn
©copy
®reg
trade
infin
>gt
<lt
&amp
euro
§sect
Läsa!
Det nya värdet på type attribut.
Date
28
maj

Det nya värdet på type attribut.

Idag tittar vi på vad de nya värdena för attributet type dök upp i HTML5.

Email

<html>
<head>
  <title>Types</title>
  <meta charset="utf-8">
</head>
<body>
  <input type="email">
</body>
</html>
Läsa!
HTML 5 attribut för att arbeta med formulärfält.
Date
28
maj

HTML 5 attribut för att arbeta med formulärfält.

Idag är vi med dig låt oss undersöka några nya attribut som införts i HTML5 för formulärfält.

Placeholder

placeholder attribut tillåter inga skript för att skriva texten i rutan som visas när det inte finns någon fokus, och försvinner när fokus ligger.

<html>
<head>
  <title>placeholder</title>
  <meta charset="utf-8">
</head>
<body>
  <input type="text" placeholder="Vissa text">
</body>
</html>
Läsa!

Fler artiklar...