Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Specialtecken i HTML

Specialtecken i HTML

Väldigt ofta när du skriver HTML-kod som krävs för att visa specialtecken. Till exempel när du skriver artiklar för webbplatsen har jag ofta att skriva till exempel "<html>". Så här visar taggen? Självklart , om du är i HTML-kod, bara skriva "<html>" och sedan webbläsaren kommer att tolka det som ett system. Vad du ska göra i denna situation? Svaret på denna fråga är i den här artikeln.

Jag ska visa dig, inte alla specialtecken i HTML, eftersom många av dem, men det mest grundläggande i tabellen nedan:

Visa teckenSymbolen namn
©copy
®reg
trade
infin
>gt
<lt
&amp
euro
§sect

Nu Låt oss undersöka ett enkelt exempel på användning av specialtecken i HTML. Till exempel, här härleda vi följande kod:

<p>
  <span>Text</span>
</p>

HTML-kod som behövs för att visa texten ovan:

&lt;p&gt;<br>&nbsp;&nbsp; &lt;span&gt;Text&lt;/span&gt;<br>&lt;/p&gt;

Om plötsligt, någon har glömt eller inte vet, "&nbsp;" - en vanlig utrymme (även specialtecken). Just på grund av det faktum att alla taggar förutom (<pre>) klippa ut onödiga utrymmen, för att få 2 eller flera på varandra följande utrymmen måste använda detta ämne. Som kan förstås från exemplet, måste följas följande syntax för att visa specialtecken:

&tecken_namn;

Om du behöver mer alla tecken kan du söka på Internet, och den mest grundläggande jag har redan gett.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.