Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Skapa sin hemsida med HTML

Skapa sin hemsida med HTML

Hej, jag heter Farhod Samatov!

I denna artikel kommer jag att berätta om skapandet av en enkel hemsida. Vem vet, kanske vetskapen om att du får i den här artikeln, då blir det i början av din framgång.

Jag är benägen att tro att du har en stor önskan att lära sig att skapa sina egna webbplatser. Naturligtvis är det dumt att försöka lära denna vetenskap till studiet av vissaPHP. Det är mer meningsfullt att börja med något enklare, nämligen HTML (HyperText Markup Language - Hypertext Markup Language) - grundläggande språk, som byggs och även de mest komplexa webbplatsen. Utan detta språk inte skulle vara en enda plats, dessutom HTML - enkelt språk som även kan lära sig skol (ett levande exempel - din ödmjuka tjänare, började utforskaHTML i skolan, och ganska framgångsrikt).

Okej, nog prata - det är dags att börja skapa vår första plats med dig, och denna process kommer att kallas: "Skapa sin hemsida med HTML".

Det första du behöver för att besluta om att bygga anläggningen? Naturligtvis är det möjligt i en bruklig skrivboken. Men detta är inte seriöst (vi skrev i skolan), så låt oss använda kommer att vara något "tyngre". Jag valde editor "Notepad++" - ett underbart program som låter dig skriva kod på ett stort antal språk, i den meningen att det kommer att vara mycket bekvämt. Jag kommer inte att berömma det mycket, eftersom att skriva kod för en allvarlig språk(Java, C++ och bla bla) det passar inte - uppstår många onödiga problem. Men för språk såsom HTML, CSS, JavaScript och ävenPHP - mycket bra val.

Ladda ner Notepad++ kan du genom att klicka på den här länken: https://notepad-plus-plus.org/

Installera och köra redigerare. Omedelbart spara sidan som index.html. Nu skriver(snälla, inte en kopia!) redigeringsfönstret:

<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>

Skrev? Bevaras? Grattis, du just har skapat en mycket enkel (men mycket viktig !!!) HTML-sida!

Nu kan du öppna vår webbsida i webbläsaren. Vi kommer att fortsätta.

Du ser något? Jag är säker på att inte. Detta är inte förvånande eftersom det är den mest elementära sida. Du kan visa sidan källkoden . För att göra detta, klicka på"Visa" välj menyalternativet "Visa HTML-kod", "Källkoden på sidan" eller något i den andan, beroende på din webbläsare. Du kan också bara klicka CTRL-U (de flesta webbläsare kommer att öppna källkoden på sidan), och du ser din kod.

Låt oss nu diskutera vad vi har skrivit här.

<html>, <head>, <body> - denna öppnar taggen. Ibland kallas de beskrivningar, men jag brukade kalla dem taggar, och så vidare, så jag kommer att skriva.

</html>, </head>, </body> - denna avslutande taggar.

Tagg är ihopkopplade och singel. Kopplade taggar - den taggar som måste stängas, det vill säga alla tre taggar som användes är ihopkopplade , eftersom de öppnas och sedan stängs.

Enstaka tagg - en tagg som inte kräver en avslutande tagg.

Nu för destinationen etiketten.

Tagg <html> det markerar början HTML-dokument.

Tagg <head> det markerar början på en titel HTML-dokument. Detta kan inkludera, till exempel titeln på sidan, olika metataggar. Om allt detta prata lite lägre.

Tagg </head> det innebär slutet på en titel HTML-dokument.

Tagg <body> det markerar början av dokumentet. Det vill säga, allt (text, bilder, länkar, etc ...), som du ser på sidorna av Internet - alla belägna i taggen <body>.

Tagg </body> det innebär slutet på dokumentinnehållet .

Tagg </html> det betyder slutet HTML-sida.

Låt oss nu lägga till lite kod till vår sida också, det gör ont primitiva vi gör. In tagg <head> lägg till följande kod:

<title>Our sida</title>
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf8">

Тег <title> definierar titeln på den sida som kommer att visas i webbläsarens namnlist .

Tagg </title> det rapporterar att huvudet slutar här.

När taggen <meta>, här först måste jag berätta om attributen för taggen. I taggen kan ha olika attribut som bestämmer, till exempel, visa deras innehåll. Attribut är placerade inuti öppningen tag och har följande form:

Title = "värde".

Tagg <meta> vi fastställa innehållet typen av dokument. Attributet http-equiv och dess värde Content-type bestämmer att dokumenttypen beskrivs nu. Attributet content och dess värdetext/html; charset = utf8 den talar om för webbläsaren att dokumentet är HTML-dokument (text/html), och kodningen av dokumentet Latin (UTF8). Det var ett exempel på metataggar. Jag tror att så länge det finns tillräckligt med dem.

Nu börjar innehåll dokument. Jag hoppas att du har lärt dig att när innehållet på sidan - då skriver vi något inuti taggen<body>. Låt oss skriva följande kod i taggen <body>:

<h1>Titel Nivå 1</h1>
<h2>Titel Nivå 2</h2>
<h3>Titel Nivå 3</h3>
<h4>Titel Nivå 4</h4>
<h5>Titel Nivå 5</h5>
<h6>Titel Nivå 6</h6>

Taggar<h1>, <h2>, <h3>, <h4>, <h5>, <h6> - visar texten i en webbläsare. Dessutom är denna text en rubrik, vad mer, desto fler (från 1 till 6-te),relevant text visas åtminstone i stor stil. Således är din sida kod enligt följande::

<html>
<head>
  <title>vår sida</title>
  <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=utf8">
</head>
<body>
  <h1>Titel Niva 1</h1>
  <h2>Titel Niva 2</h2>
  <h3>Titel Niva 3</h3>
  <h4>Titel Niva 4</h4>
  <h5>Titel Niva 5</h5>
  <h6>Titel Niva 6</h6>
</body>
</html>

Spara sidan och titta på det i webbläsaren.

Du kan också lägga till några attribut och tagg<body>. Låt oss lägga attributet text med värde green (grön). Och attributet bgcolor med värde yellow (gul).

Sålunda, tagg <body> utseende:

<body text = "green" bgcolor = "yellow">
  <h1>Titel Niva 1</h1>
  <h2>Titel Niva 2</h2>
  <h3>Titel Niva 3</h3>
  <h4>Titel Niva 4</h4>
  <h5>Titel Niva 5</h5>
  <h6>Titel Niva 6</h6>
</body>
</html>

Spara sidan och titta på det i webbläsaren. Som ni kan se, sidbakgrunden blir gula och texten blev grönt.

Jag tror att det räcker för i dag för ditt material. Det kommer att vara mycket användbart för att räkna ut vid utgången annan text, olika färger.

Vi ses i nästa artikel!

Med vänliga hälsningar, Farhod Samatov.

P.S. Gratis kursen HTML: http://srs.minhtml.se/html

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.