Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Hur man installerar Page 404

Hur man installerar Page 404

Page 404 - den sida som öppnas vid misstag 404. Misstag 404 - är ett försök att öppna en sida som inte finns. Det vill säga, när du skriver in en felaktig adress (eller åka bruten länk), du bara gå till den här sidan. Visst har webbläsaren en inbyggd sida. Som du vill att formalisera den här sidan som något annat, kanske skriva lite egen text, och så vidare, men jag tror. För information om hur man installerar en 404-sida på webbplatsen, och jag ska säga dig.

Det första du bör göra - är att skapa en .htaccess fil. Observera att det inte har namnet på filen, och tillägget "htaccess". Om du kör på Unix, inte problemen med etableringen inte uppstår. Men om du arbetar i Windows, kan du skapa en .htaccess fil på det här sättet (som jag gör, men kanske finns det enklare sätt):

  1. Öppen anteckningsbok.
  2. Välj menypunkt "Spara som".
  3. Skriv in namnet på filen ".htaccess".
  4. Välj filtypen "All Files".
  5. Spara.

Som ett resultat, kommer du att ha en .htaccess fil. Kopiera den till roten på din webbplats. Du kan nu öppna den (till exempel i samma anteckningsbok) och skriver det följande rad:

ErrorDocument 404 /404.html

Nu skapa en sida "404.html" i roten på platsen, där skriva någon i HTML-kod, till exempel, enligt följande:

<html>
<head>
</head>
<body>
  <h1>Sidan finns inte!</h1>
  <p>Kontrollera adressen du angav är korrekt</p>
  <p>Med vänlig hälsning,<a href = ''>Min webbplats</a></p>
</body>
</html>

Således kommer folk inte se standardsida i webbläsaren och den sida du har skapat dig.

Till sist vill jag säga en viktig sak. Om du arbetar på local datorn, då måste det ställas in på servern (till exempel OpenSever paket som inkluderar Apache-server, och PHP och MySQL, och mycket mer).

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.