Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Omdirigering i HTML

Omdirigering i HTML

Ibland måste du göra en omdirigering användaren utan användning av skript. Jag vill påminna om att omdirigeringar - en användare omdirigeras från en adress till en annan. Naturligtvis kan du använda JavaScript. Detta är dock inte alltid praktiskt, dessutom inte alla JavaScript aktiverat (även om nu det är galet sällsynta, men ändå), så i den här artikeln kommer jag att tala om hur man gör en omdirigering till i HTML.

Omdirigering till i HTML görs med hjälp av "refresh" meta-taggen. Värdet av denna metatagg definierar grundparametrar för omdirigering:

<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=https://minhtml.se">

Observera att antalet av värdet på attributet "content" (i detta fall 5) anger hur många sekunder skulle begås av övergången. En separerad med semikolon vi tilldelar en URL-värde, som anger vilken adress ska skickas till användaren.

Du kan också skapa en sida som kommer att uppdateras med bestämda intervall. Jag insåg detta är elementär, naturligtvis med hjälp av samma rundresa, men värdet av URL - den aktuella sidan:

<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=">

Som ni kan se här URL till ingenting ändå. Resultatet av denna i HTML-kod kommer att uppdatera sidan var 5 sekunder.

Nu vet du att omdirigeringen är möjligt inte bara i JavaScript, men även till i HTML. Vilket är bra eftersom det inte alltid möjlighet att använda JavaScript, och sådana åtgärder som regelbundet automatiskt sida uppdatering används ofta.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.