Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

Mellanslaget i HTML

Mellanslaget i HTML

Alla som har försökt att skapa platser i HTML inför ett sådant problem. Nästan alla HTML-taggar skärs ut extra mellanslagen. Och den här gången ska jag ge er ett exempel på denna "cut", och diskutera hur man kan se till att luckorna inte skärs.

Låt oss först skriva en enkel HTML-kod:

<p>Lite text Fortsätter...</p>

Om man tittar på resultaten, kommer du att se att alla våra mellanslagen klipptes och endast en kvar. Och det gör nästan varje tagg.

Det finns tre alternativ för visning av ytterligare mellanslagen i HTML. Det första sättet - är att använda taggen <pre>:

<pre><p>Lite text Forsätter...</p></pre>

Som ett resultat kommer du se att mellanslagen kvar, och det är vad vi ville ha.

Men det finns ett annat sätt som jag använder regelbundet - kärnan i "&nbsр;". Denna sammanfattning ersätter helt enkelt mellansteg symbol:

<p>Lite text&nbsр;&nbsр;&nbsр;&nbsр;&nbsр; Forsätter...</p>

Som ett resultat kommer du också se en hel serie av mellansteg. För mig är detta ett bättre sätt att den inte behöver använda extra taggar. Men det är en smaksak. Vid behov kan ytterligare fyllnads mellansteg i HTML, helt enkelt infoga "&nbsр;" och glädja sig med resultatet.

Och slutligen, den sista vägen - är att använda CSS. För att göra detta, behöver du bara lägga till en stil:

p {
  white-space: pre;
}

Denna metod är den snabbaste, enklaste, men jag använder inte det, eftersom enligt min erfarenhet, finns några fall där jag måste lägga till en hel del sammanhängande mellanslag. Och om de förekommer , då jag använder den enhet "&nbsр;" flera gånger. Dessutom är white-space egendom som inte stöds av alla webbläsare (i synnerhet do IE6 och IE7 inte stöd), som redan begränsar omfattningen av metoden.

I allmänhet, jag sammanfatta:

1) Om du har någon del av texten innehåller en hel del mellanslagen olika platser och sedan använda taggen <pre>.

2) Om du någonstans har hittat ett enda ögonblick där du har flera mellanslag i rad, sedan använda enhet "&nbsр;"

3) Om du har en hel sida väver av drös konsekutiva mellanslag (även om detta är sällsynt), använd sedan white-space egendom till pre värde.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.