Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL

Min videokurs

Videokursen "Skapa en onlinebutik på PHP och MySQL" - denna unika kurs för att skapa en onlinebutik från början. Det speciella med den här kursen är att det är en skapelse från början, det vill säga idén. Vidare skapas design på alla sidor som du behöver, sedan göra dem layout. Sedan skapar en motor på PHP och MySQL, efter fallet Admin-panel och slutligen den färdiga webbplats ligger på Internet.

Adressen till webbplatsen i denna kurs: http://storedvd.minhtml.se

All site skapas på dina ögon, så att du enkelt upprepa hela processen för att skapa en sofistikerad funktionell plats redan i utvecklingen av sin portal.

Mer..

Inriktningselement i HTML

Inriktningselement i HTML

Hittills är vi med dig bara element i linje till vänster. Närmare bestämt är vi med dig alls gör det inte, och standardwebbläsare själv justerar elementen till vänster. Naturligtvis skulle det vara för tråkigt att anpassa allt till vänster. Därför finns det olika sätt att anpassa mitten och höger.

Leveling element - dessa är grunderna i HTML, som bara behöver veta när du skapar webbplatser. Det första du bör göra - är att få en enkel HTML-teckentabeller.

Mer En gång i tiden fanns det en tagg <center>. Jag råder dig att inte använda det, på grund av närvaron av mer moderna metoder, men nämnde inte om det kan jag inte. Använd den mycket, mycket enkelt. Allt du behöver för att anpassa centrum sätta dig innanför denna tagg. Till exempel, här rikta vi titeln på 1: a nivån i centrum.

<center>
  <h1>Titel Nivå 1, anpassat centrerad</h1>
</center>

Du kan lägga till en bild, i linje och centrerad, och låt oss gå vidare till nästa rad med hjälp av <br> tag

<center>
  <h1>Titel Nivå 1, anpassat centrerad</h1>
  <br>
  <img src="näckrosor.jpg" width="150" height="150">
</center>

Det var ett tag <center>, som redan är föråldrad, dessutom i motsats till dina förväntningar taggarna <left> och <right> finns inte. Anta på vänster kanten är anpassad till standard centrerad <center> tag, men hur eller hur?

För att lösa utvecklarna har kommit med ett universellt sätt att anpassa HTML-element som problem. Metoden består i användningen av så kallade behållare, som skapas med hjälp av taggen <div>. Det är allt som behövs för att sätta in en viss container placeras inne i taggen <div>. Och redan i denna tagg har ett attribut "align", vars värde bestämmer positionen av behållaren. Det finns tre värden: "left", "center", "right". Som standard är det nödvändigt "left", men jag tror att du är inte förvånad.

Låt oss skriva samma HTML-kod, men med hjälp av containrar, dessutom, låt oss inte att rikta in centrum och höger.

<div align="right">
  <h1>Titel Nivå 1, i linje på den högra kanten</h1>
  <br>
  <img src="näckrosor.jpg" width="150" height="150">
</center>

Som ni ser, det fungerar. Jag råder dig också att ändra värdet på "align" attribut att titta på andra typer av behållare innehållsinriktning.

Ett annat sätt att anpassa delar av HTML - det är en tabell, men detta ämne förtjänar en separat diskussion, så låt oss prata om det i en kommande artikel.

Under tiden bör din sida se ut så här:

<html>
<head>
</head>
<body>
<center>
  <h1>Titel Nivå 1, anpassat centrerad</h1>
  <br>
  <img src="näckrosor.jpg" width="150" height="150">
</center>
<div align="right">
  <h1>Titel Nivå 1, i linje på den högra kanten</h1>
  <br>
  <img src="näckrosor.jpg" width="150" height="150">
</div>

Med vänliga hälsningar, Farhod Samatov

P.S. Om du vill veta mer om HTML, så kolla in min gratis kurs med exemplet att skapa en webbplats för att HTML: http://srs.minhtml.se/html

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.