Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Installera Favicon på hemsidan

Installera Favicon på hemsidan

Favicon - en liten bildstorlek 16x16 (eller 32x32) pixel som finns i vänster i webbläsarens adressfält. På något sätt, inte många människor lägger favicon till sina webbplatser. Enligt min mening har de en hel del att förlora. Till exempel i Google platser visa ikoner, och folk går på sådana platser oftare än de som inte har någon favicon. Även i min mening är detta en något ökad trovärdighet av webbplatsen. I allmänhet, i denna artikel kommer vi skapa en favicon på din webbplats.

Till att börja med att hitta en favicon. Först kan du skapa din egen. Mycket bra service favicon.cc. På det du kommer att skapa själv favicon på nätet. Du kan också använda färdiga kollektioner, och välja en passande. Det enklaste sättet - är att använda sökfunktionen och fråga: "favicon samling." Jag tror att redan den första platsen kommer att visa dig tusentals olika favicon, och du kommer bara välja det.

Nu det andra steget - att sätta favicon till din webbplats. För att göra detta, lägg innanför <head> taggen följande rad:

<link href="favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />

Jag råder dig att skicka direkt till platsen favicon rot. Om du väljer att placera den någon annanstans, då följaktligen ändra värdet för attributet "href".

När sidan uppdateras, kommer du att se din favicon bredvid adressen till din webbplats.

Ibland favicon inte visas omedelbart. Normalt skyller webbläsarens cache. Därför, om bilden inte är tillgänglig, prova att rensa webbläsarens cache (i inställningarna det borde vara). Det kan också hjälpa till att starta om webbläsaren. Men återigen jag säga, om du gjorde allt rätt kommer din favicon på din webbplats.

Det är allt som jag ville berätta installera favicon på din webbplats.

Om du vill veta mer om HTML, så kolla in min gratis kurs med exemplet att skapa en webbplats för att HTML: https://srs.minhtml.se/html

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.