Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Vad är nytt i HTML 5?

Vad är nytt i HTML 5?

HTML 5 - en ny version av de mest populära markup language.

För mer än 10 år av Hypertext Markup Language HTML nästan inte förändrats, det var mycket märkligt, med tanke på den enorma hastigheten i utvecklingen av webbaserade teknik och nu slutligen hände förändringen och verkade HTML 5.

I HTML 5 lägger till flera nya element och attribut, samt flera gamla avlägsnade (till exempell, font och center).

Lagt till följande elementen:

1) header.

2) footer.

3) nav.

4) section.

5) article.

6) aside.

7) figure.

8) dialog.

9) m (mark).

10) time.

11) meter.

12) progress.

13) video.

14) audio.

15) details.

16) datagrid.

17) menu.

18) command.

Resten lämnas allt oförändrad. Det är inga problem med utvecklingen av HTML 5 kommer inte att uppstå, förutsatt att du är bekant med standard HTML. Egentligen allt förblir som förut, bara för att lägga till nya funktioner.

På grund Innovations HTML 5 kan i hög grad underlätta arbetet för web-masters att skapa webbplatser, förenkla samma uppmärkning.

Visst du undrar: "Kommer det att bli en kör HTML 5 med äldre webbläsare?". Svaret är: "Ja, naturligtvis, men de nya elementen, naturligtvis, inte kommer att visas." Eller med andra ord kommer de nya sidorna se allt, men ägarna till de moderna versioner av webbläsare kommer att se lite mer och på ett annat sätt.

Jag är säker på att under den kommande tiden kommer HTML 5 att kunna se samma procentandel av användarna, eftersom de ser nu HTML 4, som har mer än 10 år.

Och användning av nya funktioner i HTML 5 kommer att diskuteras med dig i framtida artiklar.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.