Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

HTML 5 Interaktiva Element

HTML 5 Interaktiva Element

I HTML 5 finns det flera olika interaktiva element som gör att du kan byta sida utan omstart det, vilket är mycket användbart för att skapa dynamiska webbplatser.

Här är en lista över interaktiva element som införts i HTML 5:

1) menu.

2) command.

3) datagrid.

4) details.

menu elementet i HTML 5 är märkligt, i den meningen att han fortfarande var i äldre versioner av HTML, men sedan igen som föråldrad, och här i HTML 5, plötsligt kom han tillbaka igen.

Elementet menu innehåller elementen command (som listan och dess beståndsdelar), som var och en är i stånd att utlösa en viss åtgärd.

<html>
<head>
</head>
<body>
  <menu>
    <command onclick="alert ('Första kommandon')" label="Första kommandon"/>
    <command onclick="alert ('Andra kommandon')" label="Andra kommandon"/>
  </menu>
</body>
</html>

Således är attributet label ansvarig för laget titel och onclick attribut hanterar "musklick" händelsen. Här när den trycks till exempel etiketten "Första kommandon" kommer att dyka upp ett fönster där det kommer att skrivas: "Första kommandon"

På grund av de elementen menu och command kan lätt göra annorlunda verktygsfältet en intressant plats navigering och liknande.

datagrid elementet är en tabell av data, men i motsats till vanliga tabeller kan datagrid elementet enkelt att användare, till exempel, kan de lägga till eller ta bort rader och kolumner, sortera dem eller kollapsa. Här är ett exempel på användning datagrid element:

<html>
<head>
</head>
<body>
  <datagrid>
    <table>
      <tr>
        <td>Namn</td>
        <td>Efternamn</td>
        <td>Lön</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Nylander</td>
        <td>Rickard</td>
        <td>18500</td>
      </tr>
      <tr>
        <td>Svensson</td>
        <td>John</td>
        <td>21000</td>
      </tr>
    </table>
  </datagrid>
</body>
</html>

I stället för tabellen datagrid dotterelementet kan vara till exempel select element. Den viktigaste punkten i detta element, vilket skapar en array med data från dotter element, och det kan vara antingen en tabell, eller till och med en vanlig lista.

details element används för att ange information som inte krävs för att kunna visas. Olika olika webbläsare kommer att bearbeta detta element. Till exempel kommer alla webbläsare göra just en fotnot, och den andra kommer att göra webbläsaren verktygstips . Exempel på element details nedan:

<html>
<head>
</head>
<body>
  <p>
    Huvudsakliga berättelsen <details>Detaljer...</details>
  </p>
</body>
</html>

Det är alla innovationer i HTML 5 med avseende på de interaktiva element.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.