Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

CSS

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) - denna Cascading Style Sheets. Eller, om du förklara det mer begripligt språk, CSS - en teknik beskrivning av utseendet på sidor skrivna i HTML.

Huvuduppgiften för mallar - en del av sidan koden och dess utseende. Kanske frågar er: "Och varför måste vi göra det?". Svaret är uppenbart: "För ökad rörlighet". Faktum är att du har en plats där 100 sidor (det är ganska lite). Låt oss säga, normal text typsnitt på din webbplats - 15pt. Och tänk att du ville inte 15pt och 17pt, vad ska du göra?

Om du inte använder CSS, då du kommer att ha i var och en av de 100 sidor i varje plats där text sätts in med rätt 15pt att 17pt. Naturligtvis kommer det att ta flera timmar.

Om du använder CSS, då du behöver bara öppna en särskild fil med stilar som finns i denna fil och teckenstorleken av jobbet en gång för att ändra från 15pt till 17pt. Och din webbplats på en gång omvandlas. Jag talar inte om en massa skapa ovanliga mönster möjligheter genom CSS, som inte kan förverkligas endast med hjälp av HTML.

Jag är säker på att du redan har insett fördelarna CSS innan den vanliga "blandning" av strukturen och stil.

Nu uppstår den viktigaste frågan: hur ska du lära känna denna underbara teknik och där man kan läsa om detta är utan tvekan en viktig del av skapandet av webbplatsen, så att du kommer att få ännu mer information om: "Hur man skapa hemsida".

Egentligen har du redan hittat vad du letade efter: i denna del av webbplatsen innehåller information om CSS Grunden, där man kan läsa om alla CSS-selektorer och attribut, att du nödvändigtvis måste skapa en webbplats design.

Full loppet av HTML, CSS och utveckla webbsidor: http://srs.minhtml.se/makeup

2017-03-03

Färska material för CSS

Nya artiklar

CSS selektorn
Date
27
apr

CSS selektorn

I denna artikel kommer vi att titta på olika typer av selektorer. Var och en av dem har sin egen uppgift och varje fungerar bara på de villkor och dessa villkor är indelade i olika typer:

1) Vanlig selektorn.

2) Kontext selektorn.

3) Selektorn ID.

4) Selektorn CLASS.

Läsa!
Så ställer du in ett CSS-format
Date
26
apr

Så ställer du in ett CSS-format

Det finns fyra sätt att ange CSS stil för taggar HTML.

1) Inline-stil.

2) Introduktion stil

3) Import stil.

4) Stil från filen.

Och i den här artikeln kommer vi att titta på fyra olika sätt.

Läsa!
Syntax CSS
Date
26
apr

Syntax CSS

I den här artikeln vill jag ta upp frågan om hur man skapar en typ av hur koden ser ut och hur det fungerar, det vill säga syntaxen för CSS. Syntaxen är följande: för det första finns det en selektor, då klammer parentes anger egenskaper och deras värden separerade med ett kolon.

Låt oss titta på dessa regler om exempel:

Läsa!