Skapa en webbplats från grunden

Min videokurs

Videokursen "Skapa en webbplats från grunden" - denna unika information för att skapa sidor av komplexitet.

Efter genomgången kurs, kan du inte bara införa sidor av komplexitet design, utan även leda till lätta bedrägeri förövarna, som på Internet 95% (!!!). Därför information du behöver veta allt: som skapar sig själv och som beställer dem på sidan.

Konstruktionen sidor - detta är en mycket lönsam verksamhet. Programmerare lönen är från 100 kr i timme hos nybörjare till 1500 kr i timme hos provi, att du kommer att bli efter att ha sett kursen och praktik.

Även i videokursen "Skapa en webbplats från grunden" 89/5000 berättar, hur man hittar kunder var du ska leta, hur man skriver för första gången. Allt detta gav jag en detaljerad redogörelse hittills liksomger den färdiga versionen av det första samtalet till kunden. Med en sådan behandlingsannolikheten för att kunden kommer att vända sig till dig, nära 100%. Och med tanke på att du kommer att vara en professionell, kommer detta att bli en permanent kund!

Hela kursen är vävd av praktiska exempel på faktisk layout. Och nästan varje lektion är övningar för att konsolidera, av materialet, så kan resultera i utmärkt för att vara säker!

Mer..

Syntax CSS

Syntax CSS

I den här artikeln vill jag ta upp frågan om hur man skapar en typ av hur koden ser ut och hur det fungerar, det vill säga syntaxen för CSS. Syntaxen är följande: för det första finns det en selektor, då klammer parentes anger egenskaper och deras värden separerade med ett kolon.

Låt oss titta på dessa regler om exempel:

h1 {
  color: red;
  margin-left: 200px;
  font-size: 20pt;
}

I detta exempel, är selektorn "h1", egenskaper är "color", "margin-left" och "font-size", och deras värden är respektive "red", "200px" и "20pt". Vad betyder allt detta? Och detta innebär att ett element i taggen <h1> blir röd, indragen vänster 200 pixlar och storleken på 20 pt.

Det finns gott om egenskaper och deras värden, naturligtvis föra dem alla - det är meningslöst. Den mest rimliga alternativet för att se dem i en katalog, och här är det nödvändigt att förstå följande att selektorna för få. Här är listan:

1) Kontext selektorn.

2) Selektor ID.

3) Selektor CLASS.

4) Selektor Parameter.

5) Standart Selektor.

Vi har testat en enda standard selektorn, när den fungerar som en vanlig HTML-taggen (i exemplet ovan, var taggen <h1>).

De första fyra typen selektor CSS kommer att diskutera i en annan artikel i CSS Grunden. En femte typ låter fortsätta igen.

Det första du bör göra - är att skriva HTML-taggen (någon av HTML-standard). Då hängslen anger dess egenskaper och genom tjocktarmen värdet. Jag är säker på att här allt är klart.

Och slutligen, jag vill bara göra ut ämnet pseudoelement. Pseudoelementen behöver konfigurera egenskaperna för ett visst tillstånd av elementet. Till exempel villkoret "mus pekar" länken, "musklick" länken och sånt. Eller, till exempel, den första textraden. Och ändå så mycket mer. Återigen , en full uppsättning av pseudoelement kan ses i katalogen. Jag ska visa dig hur man använder dem:

a:visited {
  color: red;
}
a: link {
  color: blue;
}

I det här fallet blev vi ombedda följande stil: besökta länkar (state "länk har klickat") röd färg, och inte besökt länkar (state "länk är ännu inte intryckt") blir blå färg. Som ni ser, pseudoelement fastställs av ett kolon. Det är skrivet i taggen, som kan vara pseudoelement, då ett kolon och stava namnet pseudoelement. Då, som vanligt, anger egenskaper och deras värden. Och om dessa element kommer att vara en motsvarande pseudo elementet tillstånd, kommer de stilar att tillämpas på den.

Jag hoppas att jag kommer att introducera dig till grunderna i syntax CSS. Om du har bemästrat det kan du gå vidare i utvecklingsprocessen Självbetjäning Site. Förresten , om boken. Här finns en möjlighet att ge hämta CSS referens i CHM format. Det finns en full uppsättning av egenskaperna hos alla element och deras möjliga värden:Ladda ner via CSS hänvisning till pdf.

Kopiering av material är endast tillåtet med författaren (Farhod Samatov) och indexeras direkt länk till din webbplats (https://minhtml.se)!

Lägger till mina vänner Linkedin: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.
Om du vill utvärdera mig och mitt arbete och sedan skriva det i min grupp: https://www.linkedin.com/in/farhod-samatov.

Om du har några frågor, eller om du har en önskan att tala ut om den här artikeln, kan du lämna en kommentar längst ner på sidan.

Rekommendera artikeln till en vän:

Om du gillade platsen, länken till den (på din webbplats, forum, i kontakt)

  1. Textlänk :

    Det ser ut så här: Hur man skapar din webbplats

  2. BB-kod referens för indexet (till exempel kan du lägga den i signaturen):

Kommentarer (0):

För att lägga till en kommentar genom att logga in i systemet.
Om du ännu inte är registrerad på platsen, måste du först registrera.